Hampaiden kevytvalkaisu

Valkoisena hohtava hammasrivi tekee elämästäsi miellyttävämpää, tuo itsevarmuutta kohtaamisiin ja on omiaan antamaan kanssaihmisille huomiota herättävän huolitellun ja raikkaan ensivaikutelman.

Hampaiden valkaisulla on 100% tyytyväisyystakuu!

Jos hampaasi eivät vaalene vähintään 2 astetta, saat rahasi takaisin.

Valkaisu tehdään yhdellä käyntikerralla, hoito kestää 3x15min. Välittömät tulokset: 2–10 astetta vaaleammat hampaat.

Valkaisugeeli laitetaan muottiin, muotti asetetaan asiakkaan suuhun ja hampaisiin kohdistetaan led-laservalo, joka aktivoi valkaisugeelin. Valkaisugeeli sisältää alle 0,1% peroksidia ja on täysin EU-standardien mukainen ja suunniteltu salonkikäyttöön. Valkaisugeelin ainesosat ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei myöskään henkilölle joka kärsii valoallergiasta, tai henkilölle välittömästi suussa tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen.

Tulokset kestävät n.6–12 kuukautta, riippuen omista elintavoistasi.

Geeli valkaisee ainoastaan omaa tervettä hammasta, joten implantit, laminaatit tai proteesit eivät vaalene. Geeli ei kuitenkaan vahingoita niitä mitenkään.

Uuden LED-lamppu teknologian myötä, tämä ei sisällä riskejä. LED-laservalon kylmä valo ei vaikuta mitenkään kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Meiltä saatavilla myös kotihoitotuotteet.

  • Ei vihlontaa tai kipua
  • Turvallinen
  • Ei sivuvaikutuksia
  • Peroksiditon
  • Uusin teknologia
  • Välitön tulos ja voit olla hymystäsi ylpeä!