Ripsienpidennykset

Ihanat arkiaamujen helpottajat! Ripsienpidennyksillä saat upeaa säihkettä ja syvyyttä katseeseen.

Bella Vidassa luomme juuri toiveidesi mukaiset ripset. Luonnolliset, tuuheammat, dramaattiset ja näyttävät, cat eye-look, vaihtoehtoja on lukuisia.

Klassiset ripset

Klassisissa ripsissä omiin ripsiin lisätään yksi ripsikuitu per yksi oma ripsi, näin saadaan hyvin luonnollinen lopputulos, mutta näilläkin saadaan näyttävyyttä vaihtelemalla ripsikuidun pituutta.
Liimat ovat EU:ssa valmistettuja ja ripsikuidut pehmeitä ja laadukkaita sekä kestäviä.

Jos olet herkkäsilmäinen (silmäsi vuotavat ja punoittavat helposti), voimme tarvittaessa tehdä allergiatestin herkille silmille soveltuvalla liimalla.

Klassiset ripset 109€
Huolto 3-4vk 65€
Huolto yli 4vk 75€
Pikahuolto klassiset 49€

Volyymiripset

Volyymiripsillä sinun on mahdollista saada upea ja valloittava katse, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Näillä voidaan luoda myös hyvin luonnollinen look, kuin ripsivärin korvike.


Volyymiripset tuntuvat silmissä unelman kevyiltä… tai oikeastaan voisi sanoa, etteivät ne tunnu yhtään miltään!

Volyymiripset ovat hyvin ohuita kuituja, jotka asennetaan ripsiisi kauniina viuhkoina, eivätkä nämä vahingoita omia ripsiäsi.

Halutessasi saatavilla myös ripsiin laitettavia kristalleja, ilmoitathan ajanvarausta tehdessäsi, jos haluat pientä ekstraa ripsiisi 🙂

Volyymiripset 129€
Volyymihuolto 3-4vk 69€
Volyymihuolto yli 4vk 79€
Pikahuolto volyymit 49€

Vaihtohuollot 75€

Hybridiripset

Hybridiripsissä laitetaan sekä klassisia että volyymiviuhkoja ripsiisi. Näillä voidaan luoda mm. suosittu Kardashian -look. Vaihtoehtoja on lukuisia!

Hybridiripset 119€
Huolto 3-4vk 69€
Huolto yli 4vk 79€
Pikahuolto hybridit 49€

Ripsienpidennykset Bella Vidassa sinulle taiteilee LashLovers-volyymisertifikaatin (jo vuonna 2015) suorittanut ripsiteknikko, joten voit luottaa ammattitaitoon 🧡

Meiltä saatavilla myös laadukkaat kotihoitotuotteet.

Kun tulet ottamaan ripsienpidennykset, on suositeltavaa pestä silmistä meikit pois vähintään kolme tuntia ennen pidennysten laittoa. Näin saamme ripsille mahdollisimman pitkän ja kestävän pysyvyyden.

Käytössämme myös herkille silmille soveltuva liima.

Hoito-ohje ripsien pidennyksille:

Saadaksesi ripsesi kestämään kauniina ja tuuheina mahdollisimman pitkään, seuraa näitä vinkkejä ja helppoja hoito-ohjeita:

  • Harjaa ripsesi päivittäin.
  • Huolehdi hygieniasta: ripset on hyvä pestä vedellä ja puhdistusaineella päivittäin, ettei liimasidokseen kerääntyisi likaa.
  • Öljypohjaisia voiteita ja puhdistusaineita silmien ympärillä tulisi välttää; joutuessaan ripsiin ne heikentävät liimasidosta.
  • Vältä kemiallisia kuorinta-aineita, alphahydroksidia, beetahydroksidia ja muita happopitoisia aineita kun sinulla on ripsienpidennykset. Nämä aineet heikentävät liimasidoksen pysyvyyden.
  • Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja yritä vältellä hieromasta liikaa silmiäsi.

Ripsienpidennys kestää luonnonripsessä sen koko elinkaaren ajan. Normaalisti jokainen ripsi uusiutuu 8–16 viikon välein, ja vuorokaudessa ihmiseltä lähtee keskimäärin 1–5 ripseä. Noin 3–5 viikon välein tehty ripsihuolto takaa ripsirivistön pysymisen täydellisen tuuheana koko ajan.