Lash lift ja Brow lift

Lash lift – ripsien kestotaivutus

Lash lift on uusi ja suosittu tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset!

Lash lift -käsittelyssä ripsien tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin niistä saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset. Katsomme juuri sinun ripsillesi sopivimman ja parhaimman kaarevuuden. Lash liftilla saadaan näyttävyyttä myös lyhyempiin ripsiin.

Kestotaivutus kestää ripsissä ripsien elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi uusia. Kestotaivutuksen vaikutus katoaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat takaisin suorina ja hyväkuntoisina. Lash lift on hyvin hellävarainen ripsillesi.

Lash lift -käsittelyssä ripsesi tyvikohotetaan ja kestovärjätään. Kestovärjäys kestää ripsissä noin 3 viikkoa, joten värjäyksen voi uusia kestotaivutusten välissä.

Brow lift – kulmien laminointi

Brow lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmiisi tuuheutta ja näyttävyyttä, sekä upean ja kestävän muotoilun. Laminointi pysyy kulmissa useita viikkoja, joten tämä on erinomainen palvelu helppoutta arvostaville ja esimerkiksi paljon urheileville. Brow lift sopii hyvin myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, koska laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan (karvat voidaan ”ohjata” uuteen asentoon).

Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäyksen, sekä kulmasi muotoillaan toiveidesi mukaisesti ja siistitään vahalla/pinseteillä.

Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina ja kauniin näköisinä.